Joi, 24 Iulie 2008 - 05:00 AM Aleg.RO: Buzău: PD-L și-a propus să ia un scor de 40 la sută la parlamentare

Publicat de: Daniel MIHAI

AMOS News

Democrat Liberalii buzoieni vor intra în bătălie pentru alegeriile parlamentare cu o echipă foarte puternică și unită a declarat miercuri președintele filialei județene a PD-L Cezar Preda în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul municipal din Buzău, transmite corespondentul AMOS News.

Potrivit președintelui filialei PD-L Cezar Preda, în județul Buzău  șansa de a câștiga alegeriile este că aceea pe care o dă spiritul de echipă și lupta pentru fiecare vot:


“Cei zece competitori finali se vor lupta pentru fiecare vot. La noi nu se pune problema cine iese, unde iese. Se pune problema scorului pe care trebuie să-l realizăm în județul Buzău și ne propunem un scor mare. Dorim să ajungem până la 40% în județul Buzău, acesta este obiectivul pe care mi l-am fixat. Avem 12 colegi care s-au înscris pentru Parlament până la această oră. Sunt 9 înscriși pentru colegiile de deputat și trei înscriși deocamdată pentru colegiile de senator- Preda Cezar, Iordache Grațiela, Alecu Valeriu, Beganu Paul, Burducea Adrian, Manolescu Cecilia, Mocanu Liviu, Iovan Cosmin, Faifer Ioan pentru colegiul de deputat, iar pentru colegiul de senator- Constantinescu Viorel, Anghel Ovidiu și Nicu Cristian.


Acestea sunt înscrierile până la ora actuală, dar țin să vă anunț că vineri avem consiliu de coordonare județean și validarea celor înscriși se va face atunci.


Este posibil să mai apară și alte câteva nume, în funție de cum doresc colegii noștri să participe direct în această competiție.


Nu pot să vă precizez exact acum, deși le știu în mare. Sunt mai multe candidaturi, două candidaturi pentru colegiile de deputați și în alt colegiu sunt alte două candidaturi pentru un colegiu de deputat.


Cert este că aveți de la mine ca și opțiune, eu voi candida pentru un colegiu de deputat pe municipiul Buzău, iar Viorel Constantinescu va candida pentru un colegiu de senator pentru municipiul Buzău.


Ceilalți pe care i-am nominalizat, se vor repartiza pe colegii, acolo unde și-au desfășurat și activitatea în alegerile locale, ca responsabil de zonă", a precizat Cezar Preda.


(348 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniel MIHAI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Buzău: PD-L și-a propus să ia un scor de 40 la sută la parlamentare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55443286895752 seconds.