Vineri, 18 Iulie 2008 - 05:27 AM Aleg.RO: Caraș Severin: Frunzăverde, noul președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News Sorin Frunzăverde este noul președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest, transmite corespondentul AMOS News. Consiliul pentru Dezvoltare Regională este organismul regional deliberativ, fără personalitate juridică, care este constituit și funcționează pe principii parteneriale la nivelul fiecărei regiuni de dezvoltare, în scopul coordonării activităților de elaborare și monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regională. Este alcătuit din președinții consiliilor județene și din câte un reprezentant al fiecărei categorii de consilii locale municipale, orășenești și comunale din fiecare județ al regiunii.

Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a fost ales președintele Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest în cadrul unei ședințe desfășurate la Arad. Ales pentru o perioadă de un an, Frunzăverde va îndeplini în paralel și funcția de președinte al Comitetul Regional de Evaluare Strategică și Corelare al Regiunii Vest (CRESC Vest).

Tot în cadrul ședinței de ieri a fost ales și vicepreședintele CDR Vest în persoana lui Nicolae Ioțcu, președintele Consiliului Județean Arad.

Funcția de președinte și respectiv vicepreședinte CDR Vest este deținută prin rotație, pentru un mandat de un an, de către președinții celor 4 consilii județene membre ale regiunii. Este vorba de județele : Caraș-Severin, Arad, Hunedoara și Timiș.


(338 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Caraș Severin: Frunzăverde, noul președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.75103402137756 seconds.