Miercuri, 16 Iulie 2008 - 05:26 AM Aleg.RO: Caraș Severin: Primarul Reșiței face controale inopinate

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News O nouă serie de controale au fost efectuate de primarul municipiului Reșița Mihai Stepanescu: la sera de flori de pe calea Timișoarei și la sera de material lemnos ornamental situată la km 8, transmite corespondentul AMOS News. ,,La sera de flori, unde, regretabil, se găsesc sortimente puține și de proastă calitate, am aflat că se plantează și răsaduri de legume. Și asta încă de acum 3 ani iar inițiativa vine din partea Societății Comerciale Urban- fostă secție a primăriei și actuală Societate comercială la care acționar majoritar a rămas CL".

Actualul primar a declarat că nu este normal, legal și nici sănătos din punct de vedere medical să fie această mixtiune. În ceea ce privește sera de material lemnos ornamental aceasta se află pe terenul primăriei Ezeriș, dar a fost dată în folosință primăriei Reșița la înțelegerea dintre cele două administrații.

Pentru că foștii edili ai municipiului Reșița nu s-au ocupat de îngrijirea speciilor lemnoase ce trebuiau plantate ca ornamente în municipiu, s-a constatat că peste 80 % dintre acestea au ajuns la maturitate și nu mai pot fi transplantate în oraș. În următoarea perioadă primarul Mihai Stepanescu a declarat că urmează să clarifice situația acestui teren pentru a intra în legalitate și va lua măsuri pentru ca în cele două sectoare importante pentru primărie să se manifeste responsabilitate.


(401 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Caraș Severin: Primarul Reșiței face controale inopinate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53597092628479 seconds.