Joi, 26 Iunie 2008 - 04:26 AM Aleg.RO: Buzău: Ședința de constituire a Consiliului Județean amânată pentru vineri

Publicat de: Daniel MIHAI

AMOS News

Cea de-a doua ședință a noului Consiliu Județean Buzău în decurs de trei zile a fost suspendată miercuri după numai câteva minute de la deschidere, din lipsă de cvorum, transmite corespondentul AMOS News.

După ce au absentat luni și de această dată absolut toți consilierii P.S.D. au lipsit, la ședința de constituire fiind prezenți doar consilierii alianței P.N.L. - PD-L, 11 democrat-liberali și 9 liberali.

Oferta P.S.D. de  susținere a doi vicepreședinți ai C.J.din partea P.N.L. –a rămas valabilă, cu toate că la Buzău funcționează o alianță parafată recent între P.D.-L și P.N.L. de către liderii locali ai celor două formațiuni .

Alianța dintre P.N.L. și P.D.-L de la Buzău care însumează 20 de voturi față de 12 ale PSD, era pregătită încă de la prima ședință a forului administrativ județean să-i numească în funcția de vicepreședinte pe democrat-liberalul Ion Popescu și pe liberalul Ioan Caton Mateeșescu  .

Cu toate acestea prefectul Gabriel Balaban este de părere că vineri 27 iunie, data la care demersul de constituire a C.J. a fost amânat toată lumea va trece la treabă:

„Ceea ce s-a întâmplat până acum este un demers democratic, însă moral este mai greu de justificat" a declarat prefectul Gabriel Balaban.

În cazul în care consilierii P.S.D. nu se vor prezenta nici vineri la ședința de constituire, locul lor va fi luat de următorii candidați de pe listele propuse de PSD la alegerile din 1 iunie.


(410 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniel MIHAI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Buzău: Ședința de constituire a Consiliului Județean amânată pentru vineri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.67814707756042 seconds.