Luni, 23 Iunie 2008 - 05:05 AM Aleg.RO: Caraș Severin: Scandal la prima ședință a Consiliului Județean

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News Prima ședință de constituire a Consiliului Județean Caraș Severin a debutat cu stângul: consilierii PSD au părăsit sala, transmite corespondentul AMOS News. Pe Ordinea de zi sunt cuprinse doar 5 puncte: alegerea Comisiei de validare a Consiliului Județean Caraș-Severin; depunerea jurământului de către consilierii județeni validați; constituirea Consiliului Județean Caraș-Severin; alegerea vicepreședinților și constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Caraș-Severin.

Consilierii județeni PSD aleși la 1 Iulie 2008, au părăsit sala de ședințe a Consiliului Județean. Conform declarațiilor președintelui PSD Caraș Severin, deputatul Ion Mocioalcă, ,,consilierii nu vor participa la ilegalități încă de la constituirea acestui for județean. Nu suntem mulțumiți de felul în care a fost constituită comisia de validare. Comisia trebuie aleasă prin vor secret și nu deschis – așa cum s-a procedat azi la Reșița”.

Fiindcă consilierii au părăsit sala, aceștia nici măcar nu au putut fi validați.

Mocioalcă mai spune că ,,la această oră analizăm dacă vor ataca în instanță sau nu unele aspecte de la ședința de astăzi. Comisia de Validare ar fi trebuit constituită conform algoritmului politic și aleasă prin vot secret” mai spune Ion Mociolcă.

În urma alegerilor din 1 Iunie, Componența Consiliu Județean Caraș Severin cuprinde doar trei formațiuni politice: PD-L 15 mandate, PSD 9 mandate și PNL 6 mandate. Președinte este ales Sorin Frunzăverde - vicepreședinte la nivel național al PD și fost europarlamentar - funcție din care a demisionat după alegerea sa ca și președinte al CJ Caraș Severin.

Lucrările continuă și vom reveni cu amănute pe percursul desfășurării acesteia.


(400 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Caraș Severin: Scandal la prima ședință a Consiliului Județean | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62131714820862 seconds.