Sâmbătă, 21 Iunie 2008 - 05:21 AM Aleg.RO: PSD vrea sesiune extraordinară a Camerei Deputaților

Publicat de: Alina BOGHICEANU

AMOS News Liderul social-democrat, Mircea Geoană, a declarat, astăzi, că PSD va solicita o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților pentru prima săptămână a lunii iulie pentru a putea fi finalizată dezbaterea cu privire la codul fiscal.

"Este inacceptabilă maniera în care Guvernul încearcă să tergiverseze adoptarea codului fiscal în condițiile în care acolo există propuneri concrete, inclusiv din partea PSD-ului, de limitare a efectului scumpirilor în lanț asupra veniturilor populației", a declarat Geoană.

Liderul social-democrat consideră că propunerile de natură fiscală ar permite românilor să traverseze mai ușor această perioadă de scumpire accelerată.

Potrivit lui Geoană, deși subiectul este de actualitate, Gvernul României "fuge în tufiș și vrea să scape în vară cu o problemă atât de importantă nerevzolvată".

"Nu putem pleca în vacanță, nu putem lăsa Guvernul să-și vadă de micile sau marile afaceri fără să rezolvăm problemele cu adevărat importante pentru populație", a mai spus acesta.

De asemenea, Geoană a spus că tot în acestă sesiune extraordinară ar dori să se finalizeze și problema grupelor 1 și 2 de muncă pentru pensionari. "Este un subiect important pe care l-am propus și în campania electorală", a precizat Geoană.

Totodată, liderul social-democrat a făcut un apel către ceilalți lideri de partide cât și la adresa lui Traian Băsescu cu privire la respectarea conținutului Pactului Național pentru Educație".

"În Pactul pentru Educație am vorbit despre resurse suplimentare pentru educație și am vorbit și despre salariile pentru profesori. De aceea, ni se pare inacceptabilă poziția guvernului care încearcă să dea o creștere salarială la profesori de numai 7%", a conchis acesta.


(385 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Alina BOGHICEANU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD vrea sesiune extraordinară a Camerei Deputaților | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62775993347168 seconds.