Vineri, 20 Iunie 2008 - 05:21 AM Aleg.RO: Năstase: Am fost surprins să constat că Traian Băsescu are un caracter urât

Publicat de: Alina BOGHICEANU

AMOS News

Președintele Consiliului Național al PSD, Adrian Năstase, s-a prezentat ieri în fața Comisiei juridice de Disciplină și Imunități a Camerei Deputatilor, care la finalul discuției a dat verdictul de NUP privind începerea urmăririi sale penale.

Într-o postare pe blogul personal, Năstase spune că a venit în fața Comisiei pentru a arăta că DNA a încălcat, în mod voit, principiile consolidate prin legislația națională și internațională în materie, cum ar fi dreptul la un proces echitabil, prezumția de nevinovăție, dreptul la apărare sau principiul egalității persoanelor în procesul penal.

"De aceea nu ma miră că, în timp ce eram la Comisia juridică, unde s-a votat practic un NUP la mizeria de încercare a lui Morar de declanșare a unui dosar penal împotriva mea, PE SURSE primite la o agenție de perete a Cotrocenilor, se anunță un eventual dosar - pe teme de finantare de campanie electorala, de data asta ( dar nu din 2008, ci din 2004, probabil pe modelul dosarului afișelor lui Iliescu, din 1997!), - care să poată fi trimis, ÎN SFĂRȘIT, la instanță (direct, prin ocolirea Parlamentului). Acestea sunt motivele pentru care am fost surprins, ieri, să constat că Traian Băsescu are un caracter urât. Nu mă așteptam", scrie Năstase.

Potrivit acestuia, DNA nu este interesat de finanțarea campaniei electorale a partidului lui Băsescu, care a umplut toți copacii, podurile, fântânile din România cu afișe și ar fi plătit masiv - se spune - voturile în numeroase localități, în campania pentru locale din acest an, ci îl preocupă grija pentru campania PSD-ului din 2004.

" Din a cui comanda? Oare Monica Macovei știe ? În dreptate și Justiție o să am încredere până la capăt. în procurorii lui Băsescu?  Mi-e cam greu…", mai spune acesta.


(322 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Alina BOGHICEANU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Năstase: Am fost surprins să constat că Traian Băsescu are un caracter urât | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57157611846924 seconds.