Joi, 05 Iunie 2008 - 05:15 AM Aleg.RO: Năstase: Traian Băsescu este un accident istoric

Publicat de: Alina BOGHICEANU

AMOS News Președintele Consiliului Național al PSD, Adrian Năstase, a declarat astăzi că Traian Băsescu este un "accident istoric" și încearcă să transforme disputa dintre Blaga și Oprescu într-o dezatere între el și Ion Iliescu.

"Traian Băsescu este un accident istoric pentru România, un om pe care din campania electorală l-am prezentat exact așa cum se comportă el azi. Ceea ce face în calitate de șef de campanie electorală pentru PD-L trebuie examinat cu atenție. El încearcă să mute campania electorală în care are impresia că Blaga va pierde în fața lui Oprescu să mute această dispută într-o dezbatere Băsescu-Iliescu", a declarat Năstase.

Acesta este de părere că bucureștenii au avut ocazia să-l judece pe Băsescu atunci când acesta era primar, și care până la urmă i-a lăsat baltă.

"La primărie au avut ocazia să-l judece pe Traian Băsescu. I-au dat consilii, i-au dat bărcuțe cu consilieri și până la urmă Băsescu i-a lăsat baltă pe bucureșteni și a plecat în altă parte", a spus președintelșe CN.

În continuare acesta a spus că șeful statului se teme ca nu cumva cineva să pătrundă în arhiva primăriei și să descopere lucruri care trebuie să rămână ascunse. 

"Dragi români, nu aveți de ce să vă mirați, ăsta a fost Traian Băsescu, un personaj care se uită în oglindă, descoperă că e comunist în vremea campaniei electorale, acuma descoperă că este anticomunist în dulapuri cu tot felul de schelete și fantome dar alții au altă părere despre ce înseamnă fantomele din dulapul lui Băsescu. Trebuie să-l uităm, el a fost un accident în istoria României trebuie să vedem de probleme reale ale Bucureștiului campania electorală trebuie să continue cu ceea ce este de făcut mai departe pentru ca Bucureștiul să fie cu adevărat o capitală europeană", a conchis Năstase.

Marți seară, președintele României, Traian Băsescu, a declarat că Ion Iliescu  "n-are liniște decât dacă e în permanență la manetele puterii".

"E bolnav de putere și o exercită cum poate", a spus șeful statului.


(373 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Alina BOGHICEANU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Năstase: Traian Băsescu este un accident istoric | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62199091911316 seconds.