Luni, 02 Iunie 2008 - 05:25 AM Aleg.RO: Buzău: Declarații după vot ale candidaților la șefia municipalității

Publicat de: Daniel MIHAI

AMOS News

Patru candidați propuși pentru șefia municipalității buzoiene de PD-L, P.N.L, P.S.D. și P.N.G.-CD alături de independentul Lucian Sălcuțan au declarat că au votat pentru un viitor european, modernizare, prosperitate și stabilitate, transmite corespondentul AMOS News.

Candidatul P.N.G.-CD la șefia municipalității, omul de afaceri Ninel Brebeanu, a votat la ora 9.05 la școala numărul 15 de pe strada Spiru Haret.Candidatul PNG-CD a declarat  că a votat pentru schimbare :

"Am votat pentru schimbare.Vreau ca Buzăul să fie într-adevăr un oraș european.Am mentalitate de învingător.Nu am pierdut și nici nu am avut vreun eșec vreodată în viața mea, și nici de data aceasta sper să nu am. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper să câștigăm Primăria Municipiului Buzău și cât mai multe locuri de consilieri atât la municipiu cât și la județ", a mai declarat Ninel Brebeanu.

Viceprimarul în exercițiu Constatin Ionescu, candidatul propus de PD-L pentru șefia municipalității, a votat la ora 09.30 la școala numărul 15 de pe Strada Spiru Haret.El a declarat imediat după vot că a optat pentru schimbare și modernizarea Buzăului:

" Am votat pentru modernizare, pentru un oraș modern  unde să ne placă să trăim.Am votat pentru schimbare, pentru încrederea în instituția primăriei.Cu toții ne dorim să fie mai bine pentru că din acest motiv sunt și alegeri la fiecare patru ani. " a mai declarat viceprimarul în funcție Constatin Ionescu.

Candidatul P.N.L. la fotoliul de primar al Buzăului, președintele federației Naționale de Tenis de Masă -Cristi Romanescu a votat la ora 10.30 la seminarul Teologic din Buzău.

El a  declarat, după introducerea buletinelor în urnele de vot: "Am votat pentru schimbare, pentru un viitor european pentru copiii noștri.Sunt convins că a sosit timpul să schimbăm Buzăul, să-l modernizăm și să-l dezvoltăm " a mai spus Cristi Romanescu.

Candidatul independent-avocatul Lucian Sălcuțan care a votat la ora 11 la secția nr 45 Proiect S.A. din centrul municipiului, a declarat imediat după vot: "Astăzi am votat pentru un Buzău mai prosper și pentru viitorul copiilor noștri.Eu sper că putem demonstra că Buzăul poate să fie printre primele județe ale țării.Suntem într-o competiție care este nu numai națională ci și europeană. Trebuie să demonstrăm că știm să valorificăm resursele umane pe care Buzăul le-a avut întotdeauna", a mai spus Sălcuțan.

Primarul în exercițiu Constatin Boșcodeală care a votat la ora 12 la secția numărul 33 de la Liceul Mihai Eminescu a declarat imediat după vot: “Am votat pentru Buzău,pentru stabilitate și ordine. Am votat pentru dezvoltare economică și prosperitate.Sper ca toți buzoienii să facă la fel", a mai spus primarul în funcție Constantin Boșcodeală.


(379 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniel MIHAI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Buzău: Declarații după vot ale candidaților la șefia municipalității | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60232496261597 seconds.