Joi, 22 Mai 2008 - 05:27 AM Aleg.RO: Primarul Bruxelles-ului, Freddy Thielemans: Sper că veți deveni noul primar al Bucureștiului

Publicat de: Alina BOGHICEANU

AMOS News

Primarul Bruxelles-ului, Freddy Thielemans, i-a transmis astăzi candidatului PSD la Primăria Capitalei, Cristian Diaconescu, că va avea parte de tot sprijinul său pentru a deveni noul primar al Bucureștiului.

"Sper că veți deveni noul primar al Bucureștiului. Sunt aici pentru că sunt convins că Bucureștiul are nevoie de o abordare coerentă, din perspectiva europeană a ceea ce înseamnă municipalitatea. Cred că este nevoie de o dezvoltare socială și economică și de siguranță și de securitate nu doar împotriva infracționalității ci și când vine vorba de salarii, de siguranța pe care o are un angajat la sfârșitul lunii când își primește salariul. Cred că ideea de Europa înseamnă că toate popoarele Europei să atingă un nivel comun al standardului de viață, al dezvoltării", a declarat Thielemans.

Primarul Bruxelles- ului a spus că nu a venit aici pentru a da sfaturi ci pentru dezbateri și pentru a învăța ceva nou de la colegul său din România.

La rândul său, Diaconescu s-a arătat impresionat de sprijinul lui Thielemans, afirmând că prezența acestuia este un gest de prietenie și un semnal de sprijin din partea familiei europene de stânga.

"Sunt gata sa accept sfaturi din partea unui primar care vine din inima Europei, un oraș multietnic, multicultural, sediul organizațiilor eurpene și nordaltantice, care reprezintă pentru oricine o oportunitate pentru viitor. Ca primar general voi apela la sprijin dumneavoastră și experiența dumneavoastră reprezintă o valoare fundamentală la care toți primarii europeni trebuie să privească cu respect și admirație. E o relație de profunzime, nu doar politcă, spre șansa Bucureștiului", a declarat Diaconescu.


(457 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Alina BOGHICEANU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primarul Bruxelles-ului, Freddy Thielemans: Sper că veți deveni noul primar al Bucureștiului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5342230796814 seconds.