Miercuri, 14 Mai 2008 - 04:29 AM Aleg.RO: Vlad Hogea: PD-L este o actriță urâtă și lipsită de talent pe care domnul Băsescu vrea s-o facă cu orice preț star de cinema

Publicat de: Alina BOGHICEANU

AMOS News Deputatul PC, Vlad Hogea, a replicat astăzi într-o conferință de presă la declarațiile făcute duminică de președintele României, Traian Băsescu, considerând intervenția acestuia o "imixtiune extrem de gravă" în campania electorală.

"Intervenția absolut nefericită a președintelui în campania electorală este o imixtiune extrem de gravă. A fost făcută într-un moment nepotrivit chiar și pentru domnia sa. Domnia sa ar trebui să-și prezinte opiniile în cadru organizat pentru că demnitatea domniei sale ar fi trebuit să fie mult mai sus, la un nivel superior celui arătat", a declarat Hogea.

Hogea l-a acuzat pe Băsescu de imparțialitate, prin prisma faptului că sprijină PD-L-ul care este "pupila sa".

"PD-L este o actriță urâtă și lipsită de talent pe care domnul Băsescu vrea s-o facă cu orice preț star de cinema. Și atunci nu mai este președintele tuturor românilor și inventează un film care să i se potrivească pupilei sale. El face scenariul, el face regia, el este și impresar și producător și partener de scenă al acestei actrițe cu nume de partid, dar românii nu pentru aceasta l-au votat ci pentru a asigura o imparțialitate a vieții politice din România. Imparțialitate pe care domnul Băsescu nu doar că nu o garantează dar o primejduiește prin tot ceea ce face de trei ani și jumătate", a mai mai spus Hogea.

Prin urmare, Hogea a subliniat că PC îl avertizează pe președinte că și-a depășit cu mult prerogativele care îi revin prin Constituție și "îl sfătuiește cu toată prietenia și cu bunele intenții pe care le purtăm față de instituția pe care o reprezintă că trebuie totuți să se limiteze la acele sarcini pe care instituția României le pune pe umerii domniei sale".

Referitor la apelativele cu care președintele i-a caracterizat pe contracandidații lui Vasile Blaga la primăria generală, Hogea  a spus că acestea sunt "absolut jenante" și au ca scop influențarea rezultatului alegerilor din iunie.

"Aceste comentarii absolut jenante despre competitori, încercând să influențeze pe căi ilegale rezultatul alegerilor, îl descalifică total și în ochii opiniei publice și a electoratului, puțin cât a mai rămas, partidului pe care domnia sa îl protejează", a completat acesta.

Traian Băsescu s-a întâlnit duminică la un restaurant din centrul Capitalei cu Vasile Blaga , Adriean Videanu și Liviu Negoiță, iar la ieșire a lansat câteva atacuri dure la adresa unor actori de pe scena politică.


(373 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Alina BOGHICEANU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vlad Hogea: PD-L este o actriță urâtă și lipsită de talent pe care domnul Băsescu vrea s-o facă cu orice preț star de cinema | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60790705680847 seconds.