Vineri, 04 Aprilie 2008 - 05:48 AM Aleg.RO: Buzău: Democrat-liberalul Viorel Constantinescu spune că a plecat din P.S.D. pentru că s-a simțit ignorat

Publicat de: Daniel MIHAI

AMOS News

Ex-PSD-istul recent înscris în PD-L Buzău - deputatul Viorel Constantinescu a dezvăluit joi,  în cadrul unei conferințe de presă, motivele care l-au determinat să schimbe partidul, transmite corespondentul AMOS News. Din discursul deputatului Viorel Constantinescu a reieșit că  lipsa de reacție a conducerii P.S.D. la propunerile de proiecte ale lui ar fi fost motivul principal al plecării din partidul amintit:


„Aveam un proiect propriu despre votul uninominal însă nici nu au vrut să îl citească în grupul parlamentar și au mers pe o idee proprie care a fost și votată. Așa avem astăzi această lege în baza căreia se vor organiza alegerile generale, cu apendicele pentru președintele Consiliului Județean. De asemenea, eu am promovat principiul necesității și nu al recompensei prin mărirea pensiei, plecând de la ideea că la vârsta de pensionare oamenii sunt egali între ei și partea de recompensă este mai puțin importantă. Eu ceream o echivalare în plan orizontal, astfel încât calculul să se realizeze conform unui algoritm, ca toată lumea să fie mulțumită, dar pe social-democrați nici nu i-a interesat”, a spus Viorel Constantinescu.


Până în 2004, deputatul Viorel Constantinescu a fost președinte al Consiliului Județean Buzău din partea PSD, însă a pierdut funcția în momentul în care consilierii județeni din Alianța Dreptate și Adevăr s-au aliat cu cei din Partidul Umanist Român, și l-au ales pe liderul PUR de atunci, Victor Mocanu, în funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău.


(369 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniel MIHAI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Buzău: Democrat-liberalul Viorel Constantinescu spune că a plecat din P.S.D. pentru că s-a simțit ignorat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.3053410053253 seconds.