Marți, 01 Aprilie 2008 - 05:17 AM Aleg.RO: Buzău: Victor Mocanu candidatul numit de P.S.D. pentru șefia Consiliului Județean

Publicat de: Daniel MIHAI

AMOS News

Victor Mocanu fost președinte executiv al PD-L Buzău a fost desemnat luni de către organizația P.S.D. drept candidat pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean, transmite corespondentul AMOS News.

Președintele în exercițiu al Consiliului Județean Victor Mocanu a fost exclus săptămâna trecută din PD-L după ce a fost acuzat de semnarea unui protocol cu filiala P.S.D. Buzău.

Victor Mocanu care s-a înscris astăzi în P.S.D. a primit de la  liderul social democraților Vasile Ion urări de bun venit în partid și succes la apropiatele alegeri locale:

“Acum vor veni mai mulți primari înapoi în partid după ce în 2004 am pierdut peste 40 de primari din cauza legii care permitea migrația. Putem spune că acum noi avem cei mai mulți primari dintre toate partidele importante” a declarat liderul P.S.D. Buzău Ion Vasile.

Pentru șefia consiliului județean Buzău au fost nominalizați până acum candidații a trei partide :Victor Mocanu din partea P.S.D. ,Cezar Preda PD-L și Ion Mircea din partea PIN.


(449 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniel MIHAI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Buzău: Victor Mocanu candidatul numit de P.S.D. pentru șefia Consiliului Județean | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62956714630127 seconds.