Marți, 25 Martie 2008 - 04:40 AM Aleg.RO: Președintele în exercițiu al consiliului județean Buzău Victor Mocanu exclus din PD-L

Publicat de: Daniel MIHAI

AMOS News Biroul permanent județean al PD-L l-a exclus luni din partid în urma unei ședințe fulger pe președintele executiv al partidului democrat liberal Victor Mocanu, transmite corespondentul AMOS News.

Potrivit unui comunicat de presã decizia a fost luată cu unanimitatea de voturi a celor prezenți la ședință. Tot în comunicat se precizează că actualul președinte al consiliului județean Buzău ar fi semnat luni un protocol cu P.S.D Buzău prin care formațiunea condusã de Ion Vasile l-ar propune pe Victor Mocanu pentru șefia Consiliului Județean. “În aceste condiții Biroul politic județean consideră că Victor Mocanu nu mai are nici legătură cu principiile democrat liberale și hotărăște excluderea sa din PD-L se mai arată în comunicat.“Dovada acestui protocol o reprezintă zecile de primari care au venit de la această întrunire și ne-au spus ce s-a întâmplat acolo.Din câte am înțeles la această întâlnire ar fi semnat protocolul 18 membri ai PD-L pe un grup de inițiativă.Nu știu la această oră câți pleacă dar noi avem peste 25 de primari din 47 care au depus declarații de candidatură din partea PD –L”  a declarat vicepreședintele PD-L Buzău Florina Stoian.Florina Stoian a mai spus că acestă decizie de exludere a lui Victor Mocanu va fi aprobată probabil așa cum este statutar în ședința de sâmbătă a  consiliului de coordonare județean al PD-L. Președintele filialei Buzău a PD-L Cezar Preda a renunțat joi după amiază la șefia organizației județene după ce actualul președinte al Consiliului județean Buzău Victor Mocanu a fost desemnat pentru o nouă candidatură. Declarația lui Preda  a fost făcută joi la scurt timp după terminarea unei ședințe a Colegiului Director al PD-L unde s-a votat desemnarea candidatului pentru funcția de președinte Consiliului Județean.


Cei 53 de alegători din 101 i-au votat candidatura lui Victor Mocanu în defavoarea candidatului susținut și de Cezar Preda- Paul Beganu inginer șef la Direcția Silvică Buzău, care nu a obținut decât 48 de voturi.Imediat după aflarea rezultatului Cezar Preda și-a exprimat nemulțumirea și dezamăgit de rezultat a anunțat că își dă demisia de la șefia organizației județene și că totodată își retrage  candidatura de  la Primăria Buzăului.


(250 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniel MIHAI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Președintele în exercițiu al consiliului județean Buzău Victor Mocanu exclus din PD-L | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62345004081726 seconds.