Sâmbătă, 15 Martie 2008 - 04:22 AM Aleg.RO: Buzău: Președintele Federație Române de Tenis de masă va lupta pentru fotoliul de primar

Publicat de: Daniel MIHAI

AMOS News

Filiala P.N.L Buzău l-a aruncat vineri în lupta pentru șefia primăriei municipiului pe Președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, transmite corespondentul AMOS News.

Lansarea candidatului a fost făcută de Minstrul Culturii și Cultelor Adrian Iorgulescu, prezent pentru câteva ore la Buzău.


„Nu vreau să-i fac un curiculum dar știu că este un om care mulți ani de zile a condus Federația Română de Tenis de Masă. Dânsul este și președintele Federației Balcanice de Tenis de Masă și are o prezență civică foarte importantă fiind un om de afaceri de succes. Este un tipar, un model de liberal adevărat, un om care a reușit în meseria sa, ar eușit în sport dar și în afaceri. Este tipul de om care poate mișca lucrurile la Buzău” a declarat ministrul Iorgulescu.


"Cred că rămâneți destul de surpinși de decizia pe care am luat-o în ultimul timp și anume de a participa la alegerile pentru funcția de primar. Eu cred că nu am greșit absolut de loc pentru că notorietatea pe care am câștigat-o în Romania și în străinătate cred că mă recomandă. După 1990 am fost pionier în activitatea privată și am încercat să fac lucrurile să meargă în societate cât se poate de bine în spiritul legii. Prin activitatea pe care am avut-o și o am la Federația Română de Tenis de Masă, cea europeană și cea  balcanică, mi-am demonstrat abilitățile de manager " a declarat Cristinel Romanescu.


"Până acum s-a vorbit la Buzău de două alternative pentru candidatura la primăria municipiului. Sunt convins că de astzi se va vorbi doar de candidatul nostru, Cristinel Romanescu", a declarat fostul prefect de Buzău, Cristinel Bîgiu, șeful filialei locale a P.N.L.


Cristinel Romanescu, care a intrat oficial în rândurile PNL în urmă cu două zile, este președintele Federației Române de Tenis de Masă din anul 2001 și deține afaceri în domeniul hotelier.


(353 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniel MIHAI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Buzău: Președintele Federație Române de Tenis de masă va lupta pentru fotoliul de primar | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61991310119629 seconds.