Sâmbătă, 15 Martie 2008 - 04:22 AM Aleg.RO: Primari PD-L-iști din Caraș Severin, în vizită la Parlamentul UE

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News Primarii PD-L din Caraș-Severin sunt în vizită la Parlamentul European- aceasta la invitația europarlamentarului Sorin Frunzăverde, transmite corespondentul AMOS News.

La invitația europarlamentarului Sorin Frunzăverde, 40 de primari PD-L din Caraș-Severin au participat în cursul acestei săptămâni la o vizită de lucru la Parlamentul European din Strasbourg, cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înființarea acestei instituții.

Cei 40 de vizitatori au participat la o sesiune de informare despre modul în care funcționează instituțiile europene și, în special, Parlamentul, cum este organizat votul, care este raportul dintre populație și numărul de parlamentari, diferențele față de parlamentul național.

De asemenea, grupul a fost prezent în plenul Parlamentului, la dezbaterile programate.

Primarii au avut o întâlnire și cu consulul general al României la Strasbourg, domnul Marcel Alexandru, care le-a prezentat situația economică a Alsaciei și posibilitățile de înfrățire între localități din România și localități franceze.

"Mă bucur că ați acceptat invitația de a vizita Parlamentul European. Este important să vedeți cum funcționează aceasta instituție, care crește tot mai mult în importanță. Veți face acum comparația între situația care era în România în 1989 și situația din acest moment, când suntem membri atât ai NATO, cât și ai Uniunii Europene" a subliniat șeful Delegației României în Grupul PPE-DE, Sorin Frunzăverde.


(442 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primari PD-L-iști din Caraș Severin, în vizită la Parlamentul UE | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.69357299804688 seconds.