Joi, 07 Februarie 2008 - 05:30 AM Aleg.RO: Buzău: Primii candidați lansați de conservatori pentru funcția de primar

Publicat de: Daniel MIHAI

AMOS News

Partidul Conservator, filiala Buzău, și-a prezentat astăzi candidații pentru fotoliile de primar din orașele județului, transmite corespondentul AMOS News.

Cei cinci nominalizați de conducerea partidului sunt: liderul Valerian Țuclea care va candida la Primăria municipiului Buzău, Nicolae Florian pentru municipiul Râmnicu Sărat, pentru orașul Pogoanele, Dumitru Constantin iar pentru orașul Nehoiu a fost desemnat Manea Constatin iar Ivan Gheorghe își va depune candidatura pentru fotoliul de primar al orașului Pătârlagele.

„Noi îi apreciem pe toți colegii noștri pe toți cei care acceptă să intre în bătălia electorală pentru a obține fotoliul de primar și pentru a reprezenta cetățenii în acele unități administrative. Cei cinci sunt lideri locali și cred că este corect ca șeful filialei locale să-și asume întreaga responsabilitate privind lupta electorală. Ei au o recunoaștere publică fiind aleși ca șefi de filiale și este firesc ca fiecare din ei să reprezinte cele câteva sute de membri din fiecare unitate administrativă", a declarat Valerian Țuclea liderul organizației județene a Partidului Conservator.


(333 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniel MIHAI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Buzău: Primii candidați lansați de conservatori pentru funcția de primar | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51748085021973 seconds.