Miercuri, 27 Iunie 2007 - 05:55 AM Aleg.RO: Scrisoarea lui Băsescu, discutată mâine de conducerile camerelor

Publicat de: Florin MARIN

AMOS News Birourile Permanente al Camerei Deputaților și Senatului vor lua în discuție, în ședința de miercuri, scrisoarea deschisă adresată de președintele României, Traian Băsescu, președinților celor două camere în legătură cu desemnarea membrilor în Consiliul de Administrație al TVR. Președintele Băsescu s-a declarat nemulțumit de faptul că, în comisia parlamentară de profil, social-democratul Alexandru Sassu a primit verde pentru ocuparea funcției de președinte director general al televiziunii publice.

"Postul de președinte director general al SRTv, în loc să fie atribuit pe criterii de competență și de neutralitate politică, a ajuns obiectul unui troc politic între PNL și PSD", apreciază șeful statului în scrisoarea trimisă președinților camerelor.

În altă ordine de idei, cele două Birouri Permanente vor avea pe agenda discuției, printre altele, și raportul cuprinzând rezultatele controlului parlamentar privind suspiciunile lansate la adresa Serviciului Român de Informații în legătură cu activități de poliție politică.

Pe aceeași temă:
<FONT color=#003366>Băsescu: "Postul de președinte director general al SRTv a ajuns obiectul unui troc politic între PNL și PSD"


(1511 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin MARIN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Scrisoarea lui Băsescu, discutată mâine de conducerile camerelor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64465403556824 seconds.