Luni, 04 Iunie 2007 - 05:50 AM Aleg.RO: NT: Războiul PD-PSD blochează un împrumut de 1 milion de euro

Publicat de: Costin GRAUR

AMOS News Consilierii județeni au respins garantarea împrumutului pe care societatea de drumuri a Consiliului "Drupo" ar fi făcut-o pentru retehnologizare, transmite corespondentul AMOS NEWS. În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean, după discuții aprinse în care Vlad Marcoci, președintele CJ (PNL) a încercat să-i convingă pe consilierii de necesitatea stringentă retehnologizării Drupo, consilierii PSD au votat împotriva aprobării împrumutului de un milion euro (33 miliarde de lei), cu garanție bugetul județean.

Imediat, Vlad Marcoci a anunțat public că declanșează conflictul cu pesediștii.: „Politica PSD practicată în cadrul CJ nu ține cont niciodată de motive tehnice, ci numai de interesele de moment. Refuzul dat de consilierii PSD aprobării împrumutului reprezintă, cred, o poliță plătită de PSD.

Având în vedere că Drupo este condusă de un membru al PD, iar majoritatea AGA este constituită din membri ai aceluiași partid, consider că acțiunea PSD este de răzbunare, ca urmare a rezultatului referendumului. “


(427 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Costin GRAUR


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

NT: Războiul PD-PSD blochează un împrumut de 1 milion de euro | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66905617713928 seconds.