Joi, 31 Mai 2007 - 06:11 AM Aleg.RO: Trei deputați, în vizită la FBI, CIA și Pentagon

Publicat de: Marius NEGULESCU

AMOS News Biroul Permanent al Camerei Deputaților a aprobat, miercuri, deplasarea în perioada 20-28 iunie la Washington a deputaților George Scutaru (PNL), Petru Gabriel Vlase (PSD) și Rogin Marius (PD), într-o vizită de studii la sediul unor instituții precum FBI, CIA și Pentagon.

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a aprobat, miercuri această vizită, organizată de Colegiul Național de Apărare, cei trei deputați fiind invitați să participe la această acțiune în calitate de absolvenți ai Colegiului.

Cheltuielile de transport internațional, cazare și masă, precum și cele aferente transportului intern în SUA urmează să fie suportate din bugetul Camerei Deputaților, deși această acțiune are caracter neparlamentar.

Numai pentru cazarea celor trei deputați și a consilierului care îi va însoți va costa aproape 6.000 dolari, pentru transportul intern în SUA al celor patru fiind alocați alți 600 de dolari. La aceste cheltuieli se adaugă costurile cu transportul internațional și diurna celor trei deputați și a consilierului.


(945 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius NEGULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Trei deputați, în vizită la FBI, CIA și Pentagon | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.70030808448792 seconds.