Miercuri, 30 Mai 2007 - 05:53 AM Aleg.RO: Apa de la Senat nu mai este potabilă

Publicat de: Marius NEGULESCU

AMOS News Secretarul general al Senatului, Dan Vasiliu, a propus, marți, conducerii acestei camere distribuirea zilnică a câte doi litri de apă plată pentru fiecare angajat și interzicerea folosirii apei potabile de la robinet până la remedierea defecțiunilor constate la rețeaua de alimentare. Potrivit memorandumului, din analizele efectuate, apa potabilă din bazinul de la Camera Deputaților care alimentează și sistemul de la Senat este “populată cu plumb și fier având o accentuată schimbare de culoare”.

Vasiliu consideră că cei răspunzători au încălcat cu bună știință normele de supraveghere, inspecție sanitară și monitorizare a calității apei potabile.

“Toate acestea se datorează faptul că bazinul de apă nu este autorizat pentru stocare și distribuție de apă potabilă, colmatarea și igienizarea făcându-se cu personal neautorizat. De asemenea, filtrele de deznămolire sunt aceleași de la montare. Cloraminarea apei din bazin se face după ureche, deoarece stația nu dispune de dozatoare specifice acestei delicate operații”, se mai arată în informarea înaintată Biroului Permanent al Senatului


(1006 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius NEGULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Apa de la Senat nu mai este potabilă | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.50381183624268 seconds.