Vineri, 25 Mai 2007 - 06:00 AM Aleg.RO: Absenteism în masă în comisiile parlamentare ale Camerei Deputaților

Publicat de: Marius NEGULESCU

AMOS News Majoritatea comisiilor din Camera Deputaților nu s-au întrunit joi, deși era program de lucru, iar pe ordinea de zi se aflau 115 proiecte de lege care au termenul de depunere a raportului depășit. Absentesimul parlamentar survine la doar o zi după ce secretarul Camerei Deputaților, Ioan Munteanu (PSD), arăta că "plenul nu are ce să dezbată, pentru că nu vin rapoarte la inițiativele legislative de la comisiile permanente”.

Singura comisie care s-a întrunit în ședința de lucru a fost cea pentru industrii și servicii.

Printre proiectele care trenează pe ordinea de zi a comisiilor de specialitate se numără proiectul de lege privind modificarea Legii patronatelor, al cărui termen de depunere a raportului a expirat în luna august a anului trecut, proiectul privind Codul civil și proiectul privind Arhivele Naționale, ale căror termene de depunere a rapoartelor au expirat în 2004, și proiectul Legii lustrației, al cărui termen de elaborare a raportului a fost depășit în septembrie 2006.

De asemenea, amânat este și Statutul minorităților naționale, respins de Senat în octombrie 2005, și al cărui termen de depunere a raportului de către deputați a expirat în august 2006.


(552 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius NEGULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Absenteism în masă în comisiile parlamentare ale Camerei Deputaților | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59540891647339 seconds.