Sâmbătă, 19 Mai 2007 - 09:15 AM Prezența la vot în Timiș, estimată la ora 10 - 4,29%

Publicat de: Ioana TOMA

AMOS News Prima prezență la vot preconizată în Timiș, la ora 10, este de 4,29%. Partidele politice și observatorii de la Pro Democrația au făcut deja sesizări la BEJ. La Voiteni, PD reclamă că viceprimarul comunei a stat toată ziua la povești cu polițistul din secția de votare, iar toți membrii secției de votare sunt angajați ai primăriei din localitate, primărie condusă de un liberal. PD Timiș va depune reclamație la BEJ.

Observatorii Pro Democrația au mai reclamat că în apropierea secțiior de votare din Șag și Giroc se vinde alcool. BEJ a făcut reclamație la poliție. Observatorii spun că jandarmii nu au intervenit să închidă localurile, așa că un membru al secției de votare s-a dus să cumpere o sticlă de alcool și au cerut bon fiscal pentru a se vedea ora.

O altă reclamație plecată de la BEJ către poliție se referă la colantele lipite pe mașinile care staționează lângă secții de votare din Timișoara.

De la altă secție de votare din Timișoara a plecat o reclamație de la membrii un secții de votare care spun că nu au scaune. Secția este în interiorul unei grădinițe, așa că oamenii au fost nevoiți să stea pe scaune de copii sau în picioare.

Printre reclamațiile venite la BEJ este și că la unele secții de votare din Timișoara nu sunt destule buletine de vot. Numărul variază de la câteva zeci până la 200.


(601 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Ioana TOMA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Prezența la vot în Timiș, estimată la ora 10 - 4,29% | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.7876250743866 seconds.