Sâmbătă, 19 Mai 2007 - 06:00 AM Start la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu

Publicat de: ---

AMOS News În urmă cu câteva secunte toate secțiile de votare au fost deschise iar cetățenii se pot prezenta la vot. Pe buletinul de vot este inscripționată o singură întrebare: "Sunteți de acord cu demiterea domunului Traian Băsescu?". Exită două variante de răspuns. Dacă doriți ca președintele să fie demis atunci votul dumneavoastră va fi "DA". Dacă nu sunteți de acord cu demiterea aceastuia atunci votul va fi "NU".

Urnele vor fi deschise până la ora 20.00. Dacă doriți să votați trebuie să vă prezentați la secția la care sunteți înscriși pe listele de votare pentru că nu puteți vota la o altă secție din orașul în care domiciliați. Dacă nu vă aflați în orașul de domiciliu atunci puteți să votați la orice secție numai că înainte va trebui să dați o declarație pe proprie răspundere conform căreia nu v-ați mai votat exprimatvotul în altă localitate.

Cei care vor merge la vot trebuie să aibă asupra lor buletinul, cartea de identitate sau pașaportul diplomatic, de serviciu sau consular. Cetățenii români cu domiciliul în România nu pot vota pe baza pașaportului simplu.


(530 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Start la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.747309923172 seconds.