Luni, 07 Mai 2007 - 05:37 AM Aleg.RO: Dolj: PSD dă în judecată Consiliul Local Craiova

Publicat de: Marina ANDRONACHE

AMOS News Președintele PSD Dolj, deputatul Ion Călin, a anunțat duminică, într-o conferință de presă, că organizația pe care o conduce va depune o plângere penală împotriva Consiliului Local Craiova, a primarului Antonie Solomon și a secretarului Primăriei pe motiv că au refuzat să ia act de pierderea calității de consilier local a unui fost membru PSD după ce acesta a fost exclus din partidul pe listele căruia a fost ales, transmite corespondentul AMOS News. „Vom cere instanței, prin contencios administrativ, ca toate hotărârile de consiliu local care au fost aprobate și cu votul consilierului Crețu în ultimele cinci luni să fie lovite de nulitate. Nu este posibil ca un ales local să treacă de la un partid la altul, iar executivul Primăriei să spună că nu a încălcat legea cu nimic”, a declarat deputatul PSD Ion Călin.

„Consiliul Local, din rea-voință, a refuzat să ia acest de acest lucru și ca atare am apelat la o casă de avocatură, iar peste câteva zile vom depune acțiune în instanță și vom cere daune materiale și morale”,a afirmat președintele PSD Dolj.

Deputatul doljean a acuzat-o pe secretara primăriei, Nicoleta Miulescu, că încalcă legea protejând interesele politice ale PD.


(627 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marina ANDRONACHE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Dolj: PSD dă în judecată Consiliul Local Craiova | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65203285217285 seconds.