Luni, 21 Martie 2005 - 12:41 PM Aleg.RO: Videanu si-a inceput campania in Ferentari

Publicat de: Narcisa Petre

real_romaneasca Campania electorala pentru alegerile partiale din 3 aprilie a inceput oficial sambata, la ora 7.00, si va tine pana la 2 aprilie, ora 7.00. Candidatul Aliantei D.A., Adriean Videanu), si-a inceput campania in Ferentari, adica exact in fieful principalului sau contracandidat, Marian Vanghelie.
"Cunosc in egala masura problemele bucurestenilor si problemele Bucurestiului. Am sprijinul tuturor autoritatilor si nu as avea nici o scuza daca nu as rezolva aceste probleme. Acesta este scopul pentru care am intrat in cursa pentru Primaria Capitalei si sper sa o castig, cu ajutorul dumneavoastra, inca din primul tur", a declarat Adriean Videanu. La Biroul Electoral Municipal s-au inscris 18 candidaturi pentru functia de primar general al Capitalei, dintre care 12 provin din partea partidelor neparlamentare, iar unul este independent. Lista definitiva de candidaturi va fi cunoscuta insa la 25 martie, dupa terminarea perioadei in care se pot depune contestatii.
Costul final al scrutinului pentru alegerea primarului general al Capitalei este estimat de catre autoritati la aproximativ 50 de miliarde de lei.
Prima zi oficiala de campanie a fost marcata si de prima renuntare la cursa pentru Bucuresti. Candidatul Partidului Alianta Socialista (PAS), Emil Giurgiu, a anuntat ca si-a dat seama de faptul ca nu poate deveni politician peste noapte.


(631 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Narcisa Petre


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Videanu si-a inceput campania in Ferentari | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64177393913269 seconds.