Luni, 21 Martie 2005 - 12:08 PM Aleg.RO: Cursuri de informare europeană pentru personalul Primăriei Sector 6

Publicat de: ---

AMOS News Cu sprijinul corpului de consilieri, Primarul Cristian Poteras a preluat initiativa organizarii unui amplu program de instruire a personalului Primariei Sectorului 6. Dupa organizarea in ianuarie, a primei sesiuni de instruire, care a vizat serviciile de relatii cu publicul si comunicarea interpersonala de baza, aceasta parte a programului are ca scop insusirea unor cunostinte referitoare la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.

Astfel, la cursuri vor participa intre 16 si 20 de functionari ai administratiei locale Sector 6, care vor primi informatii complete despre: institutiile si normele europene, integrarea Romaniei in structurile europene, managementul informatiei europene, surse de informare europeana, comunicarea pe teme europene si despre sursele de finantare europeana.

Ulterior, pe baza informatiilor acumulate, vor fi realizate studii de caz si aplicatii practice. Cursurile sunt predate de formatori ai Agentiei Nationale a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni, cu sprijinul Biroului de Consiliere pentru Cetateni
Sector 6.

"In contextul apropiatei integrari a tarii noastre in Uniunea Europeana, consider deosebit de important ca functionarii institutiei noastre sa cunoasca exact implicatiile acestui proces, pentru ca astfel, sa eficientizam activitatea administratiei publice locale", a declarat Cristian Poteras, Primarul Sectorului 6.


(641 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Cursuri de informare europeană pentru personalul Primăriei Sector 6 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.67796111106873 seconds.