Marți, 03 Aprilie 2007 - 06:35 AM Aleg.RO: NT: Și consilierii pietreni au dreptul la excursii în străinătate

Publicat de: Costin GRAUR

AMOS News În luna aprilie și mai, 15 consilieri locali din Piatra Neamț vor pleca în “misiuni economico-administrative” în Israel, Lituania și Coreea de Sud. Viceprimarul municipiului Piatra Neamț merge și el, în Turcia. În perioada 19 - 24 aprilie, viceprimarul Vasile Ouatu va însoți 30 de elevi si profesori de la Colegiul Național de Informatică în vizită la Bergama - Turcia, deplasarea având ca scop participarea la Festivalul Internațional al Copiilor.

În Lituania, în perioada 24-25 aprilie 2007, se vor afla în calitate de turiști cinci consilieri, de la mai multe partide, pentru a nu se isca discuții – doi de la PNL și câte unul de la PSD, PRM, precum și un independent.

În luna mai, alți 5 consilieri, trei liberali și doi social-democrați vor ajunge la Daejeon, Coreea de Sud. Scopul vizitei este o posibilă înfrățire a municipiului Piatra Neamț cu orașul coreean.

Tot în luna mai, alți cinci consilieri, dar în același algoritm politic, 3 de la PNL și 2 de la PSD, vor pleca în Israel, la Kiryat Malachi.
Motivarea deplasării sună astfel: „Deplasarea va avea ca scop atât stabilirea contactelor oficiale cu noua administrație din orașul înfrățit Kiryat Malachi cât și reluarea colaborării între cele două municipalități în diferite sfere de interes, această vizită reprezentând o oportunitate deosebită pentru ambele comunități de a interacționa într-un mod mai profund una cu cealaltă prin continuarea cooperării noastre tradiționale, la nivel economic, cultural și internațional existente între cele două comunități“.

Doar pentru aceste deplasări din lunile aprilie și mai, bugetul local va plăti 10.370 de euro, 20.160 de dolari și 10.000 RON.


(424 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Costin GRAUR


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

NT: Și consilierii pietreni au dreptul la excursii în străinătate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52116894721985 seconds.