Sâmbătă, 31 Martie 2007 - 08:44 AM Aleg.RO: Lista Guvernului restructurat ar fi fost finalizata si soseste luni la Parlament

Publicat de: Ziarul Gandul

Gândul Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca a fost anuntat telefonic de catre ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul ca luni dimineata va fi trimisa catre Legislativ lista Guvernului restructurat .

Vacaroiu a aratat ca i-a recomandat, la randul sau, ministrului delegat pentru relatia cu Parlamentul, ca noua structura a Guvernului sa fie transmisa luni pana in ora 10.00, astfel incat sa fie inclusa pe ordinea de zi a sedintei Birourilor Permanenete ale celor doua Camere.

Presedintele Senatului a aratat ca este benefic ca Romania sa iasa din actuala criza politica. Potrivit lui Vacaroiu, procedura parlamentara se va desfasura foarte repede, astfel incat, pana la Paste, sa fie audiati noii ministri in cadrul comisiilor reunite si sa aiba loc sedinta comuna privind votul de incredere acordat noului Guvern restructurat. if(typeof(ord)=="undefined")ord=Math.random()*10000000000000000; document.write(');

In ceea ce priveste componenta politica a noului guvern restructurat, Vacaroiu a aratat ca "orice este posibil", dar a subliniat ca aceasta depinde de premier. El a sustinut ca discutiile s-au purtat intre PNL si UDMR, fara PD, si a precizat ca, dupa cum s-a si vazut, PD "a lasat-o mai moale".

Vacaroiu a aratat ca PSD va decide luni, in cadrul Comitetului Executiv National, ce pozitie va adopta la validarea Guvernului restructurat.

Potrivit lui Vacaroiu, decizia PSD va depinde de persoanele care vor fi incluse in noul Guvern.

"Sa vedem cu ce oameni vin. PSD va decide luni daca va acorda sau nu votul", a spus Vacaroiu.

Restructurarea guvernamentala ar putea fi anuntata, luni, premierul Calin Popescu Tariceanu avand, vineri, intalniri cu mai multi lideri liberali, care au sustinut scoaterea PD de la guvernare, au declarat, pentru Mediafax, surse din PNL. (Mediafax)


(871 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Ziarul Gandul


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Lista Guvernului restructurat ar fi fost finalizata si soseste luni la Parlament | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.67374682426453 seconds.