Joi, 29 Martie 2007 - 06:45 AM Aleg.RO: Primaria intra in curtile vilelor extinse ilegal pe domeniul public

Publicat de: Ziarul Gandul

Gândul Primaria Capitalei va expropria cativa dintre noii locatari ai vilelor din nordul Capitalei, de pe strada Gheorghe Ionescu-Sisesti, ale caror terenuri impiedica extinderea arterei la patru benzi, potrivit proiectului municipal de investitii, in valoare de 14 milioane de euro .

Artera - care va avea o lungime de 3,3 kilometri - va face legatura directa intre DN 1 si DN 1A (iesirea din Bucuresti spre Targoviste).

Pentru extinderea carosabilului pe Gheorghe Ionescu-Sisesti, municipalitatea va expropria aproximativ 20 de proprietari de terenuri.

"In luna aprilie incepem negocierile. Abia am desemnat castigatorul licitatiei, firma care sa negocieze in numele primariei preluarea suprafetelor de teren. Abia acum urmeaza sa treaca la identificarea parcelelor", a explicat directorul Directiei Transporturi, Drumuri si Siguranta Circulatiei, Gheorghe Udriste. if(typeof(ord)=="undefined")ord=Math.random()*10000000000000000; document.write('); Potrivit oficialilor municipali, o parte din noii locatari ai zonei si-au extins ilegal proprietatile.

"Sunt unii care au intrat si pe domeniul public, au luat inclusiv pomii si stalpii de retea electrica si i-au inconjurat cu gardul proprietatii. Pe de o parte, vrem sa restituim domeniului public ceea ce a fost domeniu public, iar acest lucru o sa incercam sa-l facem pe cale amiabila. Cu alte cuvinte, sa-si retraga gardurile si, daca avem nevoie sa intram doi, trei, patru metri in terenul lor, trebuie sa inteleaga ca este vorba de utilitate publica si ca este in beneficiul lor. Le vom plati la valoarea de piata. Dar nici nu las ca municipalitatea sa fie santajata", a precizat primarul general, Adriean Videanu.


(434 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Ziarul Gandul


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Primaria intra in curtile vilelor extinse ilegal pe domeniul public | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55084300041199 seconds.