Miercuri, 28 Martie 2007 - 06:46 AM Aleg.RO: Deputatii au primit telefoane mobile noi

Publicat de: Ziarul Gandul

Gândul Deputatii au primit, marti, gratuit, telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea .

Zgonea a facut aceasta precizare dupa ce, la finalul sedintei in plen a Camerei Deputatilor, mai multi parlamentari au iesit din sala tinand in mana cutiile cu telefoanele noi de serviciu.

Potrivit lui Zgonea, Camera Deputatilor este unul dintre cei mai vechi clienti ai companiei de telefonie mobila si automat aceasta a oferit atat parlamentarilor, cat si angajatilor Camerei telefoane noi Nokia 6021 in locul vechilor telefoane Nokia 6100.

"Din informatiile noastre, noi nu avem sa platim absolut nimic in plus. if(typeof(ord)=="undefined")ord=Math.random()*10000000000000000; document.write('); Este un contract care se negociaza la inceputul fiecarui mandat, iar in baza acestui contract, atat noi, cat si angajatii Camerei Deputatilor beneficiem de aceasta sansa", a precizat Valeriu Zgonea, adaugand ca acest lucru este un avantaj.

El a spus ca nu a pastrat telefonul dat de Camera Deputatilor, deoarece si-a cumparat mai demult un telefon nou. "Acest telefon l-am dat asistentei mele si, daca ea il utilizeaza, mi se pare normal", a adaugat Zgonea.


(482 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Ziarul Gandul


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Deputatii au primit telefoane mobile noi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57185697555542 seconds.