Marți, 20 Februarie 2007 - 06:09 AM Aleg.RO: Orban ii da teren lui Patriciu

Publicat de: Iulian Enache

Cotidianul

Compania Rompetrol va primi de la Primaria Bucuresti peste 5 .000 de metri patrati de teren pentru construirea unor benzinarii.

Acesta este subiectul unui proiect de hotarire care este discutat astazi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB). Potrivit proiectului, semnat de viceprimarul liberal Ludovic Orban, fost administrator la una dintre firmele lui Dinu Patriciu (foto) in cadrul grupului Rompetrol, municipalitatea se asociaza cu acesta pentru „a construi si a exploata o retea de statii de carburanti in Bucuresti, amplasate pe terenuri puse la dispozitie de CGMB catre Rompetrol“, relateaza MEDIAFAX. Terenurile prevazute in contractul de asociere sint situate in Drumul Taberei (in fata complexului Favorit), pe Soseaua Antiaeriana si pe Splaiul Unirii.

Patriciu: Vor primi parte din profit

„Nu mai stiu exact despre ce e vorba, stiu ca e un contract vechi de ani buni si ca este cel mai bun contract pe care il are Primaria cu vreo companie petroliera. Contractul prevede multe lucruri in afara de chirie, de exemplu o donatie de vreo 30.000 de euro, sau asa ceva, pe fiecare sit pentru lucrari de imbunatatire a cadrului edilitar, iar Primaria va primi o parte din profitul benzinariilor“, ne-a declarat Dinu Patriciu, presedintele grupului Rompetrol.

Conform proiectului de hotarire, Primaria va beneficia de o suma minim garantata de 30.000 de dolari pe an (2.500 de dolari pe luna) pentru folosirea fiecarui teren pus la dispozitie de CGMB. Viceprimarul Ludovic Orban nu a putut fi contactat.


(433 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la Iulian Enache


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Orban ii da teren lui Patriciu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58261299133301 seconds.