Joi, 25 Ianuarie 2007 - 06:35 AM Aleg.RO: Tariceanu: Institutia prezidentiala se transforma "intr-un fel de Golden Blitz"

Publicat de: Ziarul Gandul

Gândul Premierul Tariceanu a apreciat, miercuri, ca afirmatiile de luni seara ale presedintelui Basescu la TVR au amplificat imaginea ca Romania se confrunta cu un scandal politic si ca institutia prezidentiala se transforma "intr-un fel de Golden Blitz" .

El a afirmat ca regreta ca PSD se pliaza atitudinii prezidentiale, implicandu-se in reactii si declaratii, precizand insa ca la randul sau nu va putea asista impasibil daca presedintele va continua sa incerce sa discrediteze Guvernul si PNL, iar serviciile de informatii sa domine si influeneteze justitia.

"Este nevoie sa fie pastrata o anumita prestanta. Daca presedintele se transforma intr-un jucator de fotbal care isi ataca toti adversarii, situatia se poate deteriora grav", a spus Tariceanu, aratand ca, potrivit Constitutiei, presedintele este un "arbitru-mediator". if(typeof(ord)=="undefined")ord=Math.random()*10000000000000000; document.write(');

Tariceanu a aratat ca nu se poate vorbi despre un blocaj politic si institutional.

"Eu, ca prim-ministru, nu vreau sa fac Romania de ras. Dupa tot ce a facut presedintele, nu am cum sa-l judec, cred ca l-a judecat opinia publica", a adaugat premierul. (Mediafax)


(463 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Ziarul Gandul


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Tariceanu: Institutia prezidentiala se transforma "intr-un fel de Golden Blitz" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.87703895568848 seconds.