Miercuri, 24 Ianuarie 2007 - 06:34 AM Aleg.RO: PC o inghite cu noduri pe Rodica Stanoiu

Publicat de: Lucian Gheorghiu

Cotidianul

Intrarea Rodicai Stanoiu in PC a produs un imens scandal intern . Cum „Felix“ le era suficient, filialele o inghit cu noduri pe „Paula“.

Liderii conservatori anun-tau la sfirsitul lui 2006 o infuzie de circa 10-12 parlamentari PSD. Pe linga Dan Ioan Popescu, de venit nu a venit decit senatorul de Olt Rodica Stanoiu, a carei inscriere in partid a fost oficializata ieri, intr-o conferinta de presa. Anuntul a fost facut de presedintele PC, Dan Voiculescu, in absenta personajului central, Rodica Stanoiu, care se pare ca nu se afla in tara.

O problema de imagine

Aterizarea fostului ministru al Justitiei - despre care CNSAS crede ca a turnat sub doua nume de cod: Paula si Sanda - a generat numeroase nemultumiri in partid. Surse din PC ne-au declarat ieri ca deputatul de Olt Renica Diaconescu isi va da in aceste zile demisia din PC, impreuna cu o mare parte a filialei judetene. Sursele citate au mai mentionat ca vor exista sigur demisii si in filiala Gorj, dar sustin ca aria nemultumirilor este mult mai mare si ca „am putea asista la numeroase surprize“.

„Venirea dnei Stanoiu reprezinta un minus, o pata de imagine pentru partid“, ne-au mai declarat sursele citate.

Contactat de „Cotidianul“, deputatul Renica Diaconescu nu a vrut sa comenteze subiectul, mentionind doar ca „imi voi face public pozitia, in zilele urmatoare“.

La dreapta lui Felix

Cel putin deocamdata, Rodica Stanoiu nu va avea o functie de conducere in PC, dar va fi vicelider al grupului parlamentar al conservatorilor din Senat.

Fostul ministru al Justitiei si-a dat demisia din PSD in luna septembrie a anului trecut, la numai o zi dupa ce a fost audiata de CNSAS intr-un dosar de politie politica. „In lupta mea pentru adevar, nu doresc sa implic partidul. Nu doresc ca la fiecare aparitie publica a domnului Iliescu sau a domnului Geoana sa fie intrebata ce face cu Stanoiu“, explica la vremea respectiva fostul ministru PSD. Cum si Voiculescu se lupta in tribunal pentru a „repera“ imaginea lui Felix, sifonata tot de CNSAS, Rodica Stanoiu a gasit la PC un adevarat partener politic.


(477 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la Lucian Gheorghiu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

PC o inghite cu noduri pe Rodica Stanoiu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.7349841594696 seconds.