Luni, 15 Ianuarie 2007 - 06:28 AM Aleg.RO: Primarul Neculai Ontanu studiaza "Efectul Eminescu" in Parcul Obor

Publicat de: Ziarul Gandul

Gândul Cei care iubesc opera lui Mihai Eminescu sunt invitati astazi, incepand cu ora 11, in Parcul Obor din fata Centrului Administrativ al Sectorului 2, pentru a sarbatori, printr-un concurs cu premii speciale, aniversarea a 157 de ani de la nasterea marelui poet si prozator roman .

Primarul Neculai Ontanu a organizat acest concurs intitulat "Efectul Eminescu", iar competitia are mai multe probe: recitare de poezii, lecturare de poezie intr-o limba de circulatie internationala, interpretarea de romante si cantece pe versurile poetului, intrebari-fulger despre opera acestuia si altele. Un juriu avizat va stabili castigatorii unor valoroase premii: carti in editii de lux, CD-uri si DVD-uri despre viata si opera lui Mihai Eminescu. if(typeof(ord)=="undefined")ord=Math.random()*10000000000000000; document.write('); Primarul Ontanu spune ca doreste sa promoveze astfel literatura si arta nationala, sa sensibilizeze tinerele generatii pentru respectarea si cunoasterea mostenirii culturale, sa stimuleze comunicarea intelectuala, dar si sa apropie oamenii de spiritul valorilor autentice romanesti. De astazi incepe cea de-a opta editie a Festivalului International de Creatie "Mihai Eminescu" organizat de Primaria Sectorului 2 si care se va incheia pe 15 mai, cu premierea celor mai reprezentative creatii literare.

Festivalul reuneste iubitorii de poezie, proza, teatru sau eseu, literatura scrisa de romani din tara sau diaspora, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor. (T.L.V.)


(460 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Ziarul Gandul


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Primarul Neculai Ontanu studiaza "Efectul Eminescu" in Parcul Obor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.89293384552002 seconds.