Sâmbătă, 13 Ianuarie 2007 - 07:33 AM Aleg.RO: Deputatul Buzatu cere tuturor miniștrilor să renunțe la comisiile de privatizare

Publicat de: Marina ANDRONACHE

AMOS News Deputatul de Dolj Horațiu Buzatu a salutat decizia ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, de a se retrage din comisia de privatizare a Daewoo Craiova, fiiind de părere că exemplul acestuia ar trebui să fie luat de toți miniștrii.

„Salut decizia ministrului Radu Berceanu de a se retrage din comisia de privatizare a Daewoo Automobile România și de a nu accepta nici o retribuție din această participare la privatizare. De asemenea, pornind de la exemplul lui Radu Berceanu, cer demisia și a celorlalți miniștri din această comisie pentru a feri actul privatizării uzinei craiovene de posibilele imixtiuni ale cercurilor de interese care domnesc în jurul cabinetului Tăriceanu“, a declarat Buzatu.

„Ar fi mai bine ca miniștrii să caute soluții să se implice direct în problemele cu care se confruntă angajații acestei companii, nu să fie remunerați. Nu văd de ce este necesară retribuirea suplimentară a acestora, dacă tocmai pentru acest lucru iau indemnizație“, a adăugat deputatul doljean.

Marina ANDRONACHE


(481 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marina ANDRONACHE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputatul Buzatu cere tuturor miniștrilor să renunțe la comisiile de privatizare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57346415519714 seconds.