Marți, 28 Noiembrie 2006 - 06:07 AM Aleg.RO: 215 milioane de lei, salariul unui director de la CJ Dolj

Publicat de: Marina ANDRONACHE

AMOS News O informare a Consiliului Județean Dolj scoate la iveală sume fabuloase pe care le primesc directorii din subordinea instituției. Eugen Georgescu, directorul directorul SC Lucrări Drumuri și Poduri SA, instituție aflată în subordinea CJ Dolj, a primit în luna august un salariu de 215 milioane de lei vechi. Cum explică șeful CJ Dolj, Ion Prioteasa, acest salariu: datorită clauzei de performanță stabilită prin contract și care prevede ca managerul unității să beneficieze de “un procent din profitul realizat de instituție”.

“O să analizăm acest contract cum a fost întocmit, de cine, când a fost semnat și ce clauze sunt în el”, a afirmat Prioteasa.

Veniturile încasate de Georgescu începând din luna ianuarie depășesc jumătate de miliard de lei vechi.

Directorul SCLDP a declarat că salariul său nu este acesta și îi va da în judecată pe cei care au conceput documentul Consiliului Județean.

Consilierul județean democrat Gelu Vișan susține, însă, că salariul lui Georgescu a fost făcut public de reprezentanții PSD din CJ Dolj pentru a-l schimba mai ușor din funcție pe acesta.

“În 2003, atunci când domnul Georgescu era în grațiile lor, au semnat contractul cu fel de fel de clauze, acum, când nu mai e în grațiile lor, vorbesc de contract și clauze”, a spus Vișan.


(469 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marina ANDRONACHE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

215 milioane de lei, salariul unui director de la CJ Dolj | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59956693649292 seconds.