Sâmbătă, 14 Octombrie 2006 - 07:07 AM Aleg.RO: Deputat PSD de Suceava spune că Nicolăescu este un ministru cinic

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News Deputatului PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi a declarat vineri într-o conferință de presă că ministrul Sănătății, Eugen Nicolaescu, este un demnitar al "crizelor", transmite corespondentul AMOS News. Ea a făcut această afirmație la un răspuns primit la o interpelare formulată în urma unei duble crize din sistem generată de un ordin al ministrului Sănătății.

Interpelarea a vizat criza laptelui praf, care nu ajunsese la începutul anului la beneficiari, din cauza întârzierii în organizarea licitațiilor, iar acum produsul "zace pe rafturi sau în stocurile Autorităților județene de Sănătate Publică, deoarece ministrul a restricționat foarte tare cazurile în care poate fi prescris laptele praf".

"A îngreunat și mai mult activitatea medicilor de familie, astfel încât suntem în situația în care este nevoie de lapte praf, dar din cauza unui ordin emis comntabilicește de acest ministru a desființat un sistem care funcționa de ani de zile", a spus deputatul PSD, Mirela Adomnicăi.

Situația este foarte gravă, susține demnitarul social-democrat, în condițiile în care se constată din ce în ce mai multe cazuri de rahitism la sugari.

Adomnicăi a reliefat și "tenta cinică" a răspunsului primit la interpelare a ministrului Sănătății, Eugen Nicolaescu."Cinic, ministrul a ținut să sublinieze că el nu va afce protecție socială pe banii ministrului pentru acești sugari", a arătat deputatul Adomnicăi, care adăugat că "acest cinism caracterizează întreaga reformă a sistemului de sănătate promovată de ministrul Nicolaescu".

În acest context, PSD va propune la dezbaterile pentru bugetul de stat ca sumele destinate în acest sens să fie folosite pentru produse mai bune.


(444 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputat PSD de Suceava spune că Nicolăescu este un ministru cinic | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5090229511261 seconds.