Joi, 05 Octombrie 2006 - 05:34 AM Aleg.RO: Scandalul cornului mucegăit aplanat de vicepreședintele CJ Suceava

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News La rădăcina scandalului legat de "cornul mucegăit" dat elevilor suceveni se află lucrători ai firmei MOPAN, transmite corespondentul AMOS News. Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Stela Acatrinei, a declarat că, în urma verificărilor realizate la firma de la s-au adus cornuri mucegăite, s-a ajuns la concluzia că de fapt motivul scandalului ar fi niște părinți nemulțumiți că odraslele lor primesc cornuri de la o firmă concurentă celei la care ei sunt angajați.

'Cineva are interes să arunce această bombă cu mucegai pentru a anula licitația, dar nu se va întâmpla acest lucru, chiar dacă printre contestatari se numără părinți care lucrează la MOPAN, firma care în zona Rădăuți a pierdut licitația", a spus Acatrinei.

Ea explicat de ce se dă "o luptă ca în junglă" pe aceste produse. "Anul trecut, MOPAN a făcut o economie de 14 miliarde de lei vânzând napolitane în proporție de 90 la sută și numai 10 la sută cornuri, deși era specificat că produsele derivate trebuie să fie în proporție de 33 la sută", a arătat vicepreședintele CJ Suceava, Stela Acatrinei. Ea subliniat că, în acest an, acest lucru nu se va mai repeta. 

În județul Suceava, beneficiază de programul "Corn și lapte" 59.375 de copii, pentru care statul va plăti pentru produsele respective peste 88 de miliarde de lei vechi.


(412 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Scandalul cornului mucegăit aplanat de vicepreședintele CJ Suceava | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58195400238037 seconds.