Luni, 02 Octombrie 2006 - 05:35 AM Aleg.RO: Primarul Sucevei la Cotroceni și Victoria

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News Primarul Sucevei, Ion Lungu, se va întâlni, marți, cu președintele României Traian Băsescu, dar și cu o serie de miniștri, în frunte cu premierul Călin Popescu Tăriceanu. Șeful administrației locale sucevene a declarat că deplasarea la București are loc ca urmare a discuțiilor avute la ultima întrunire a reprezentanților Asociației Municipiilor din România ce s-a desfășurat la Baia Mare. Șeful administrației locale sucevene a declarat că deplasarea la București are loc ca urmare a discuțiilor avute la ultima întrunire a reprezentanților Asociației Municipiilor din România ce s-a desfășurat la Baia Mare.

Ion Lungu va participa la întrevederea de la București și în calitate de membru al Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România, alături de ceilalți 14 membri ai acestei structuri de conducere.

Principala problemă care va fi discutată, va fi cea a urgentării descentralizării serviciilor publice, inclusiv în ce privește problema transferării fondurilor necesare gestionării acestor servicii, nu doar a atribuțiilor - cum s-a procedat, de regulă, până acum, a spus primarul Lungu.


(510 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primarul Sucevei la Cotroceni și Victoria | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51748299598694 seconds.