Luni, 25 Septembrie 2006 - 05:54 AM Aleg.RO: Liberalul Carcalete a lăudat calitățile de administrator ale primarului pesedist din Vatra Dornei

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News Un fapt inedit s-a consumat în cadrul dezbaterilor Delegației Permanente a PNL Suceava de astăzi, când inspectorul general al IȘJ Suceava, Petru Carcalete, vicepreședinte al partidului, l-a menționat pe primarul PSD de Vatra Dornei, Vasile Huțanu, printre primarii care s-au mișcat cel mai repede în promovarea unor proiecte destinate reabilitării școlilor. "Trebuie spus cinstit că primarul de Vatra Dornei este capabil să promoveze și numai în trei zile un proiect de investiții pentru școli", a arătat Carcalete, sugerând liberalilor că aleșii lor, pe lângă faptul că nu sunt foarte mulți, se mișcă greu când e vorba de atrageri de fonduri prin proiecte.

Declarația lui a urmat afirmațiilor primarului municipiului Fălticeni, Vasile Tofan, care a arătat că actuala putere nu acordă fonduri pe criterii politice, cum a făcut PSD, și a dat unei urbe conduse de un primar social-democrat cea mai importantă sumă din județ.

Luați prin surprindere de afirmațiile lui Carcalete, liderii liberali au încercat să contracareze prin deputatul Dumitru Pardău, oroginar din Vatra Dornei. "Am vrea să se spună că banii au venit și la propunerea noastră și a liberalilor din Vatra Dornei", a spus Pardău.

Vicepreședintele PNL Suceava, Petru Carcalete, șef al IȘJ, nu a renunțat la părerea lui, a revenit și a încheiat disputa: "Primarul Huțanu este capabil să-și mobilizeze oamenii și în trei zile să promoveze un proiect, ceea ce, trebuie să recunoaștem, aleșii noștri nu au dovedit în acest caz".

Cu numai două zile în urmă, în conferință de presă, deputatul PNL Dumitru Pardău l-a criticat pe primarul Huțanu că se laudă cu proiecte promovate de liberali și finanțate de Guvernul Tăriceanu.


(470 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Liberalul Carcalete a lăudat calitățile de administrator ale primarului pesedist din Vatra Dornei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.1818261146545 seconds.