Sâmbătă, 23 Septembrie 2006 - 05:38 AM Aleg.RO: UDMR ia pulsul primarilor si prefectilor din secuime

Publicat de: Ioana Danciu

curentul

In paralel cu demersurile grupului reformator de la Cluj, conducerea UDMR, in frunte cu presedintele formatiunii maghiare, Marko Bela, continua seria de consultatii pentru pregatirea Congresului Uniunii de anul viitor .

Dupa ce, la inceputul lunii, Marko Bela s-a intalnit la Cluj cu presedintii organizatiilor teritoriale ale UDMR, astazi, alesii Uniunii din secuime participa la intalnirea primarilor din Tinutul Secuiesc, intalnire la care vor fi dezbatute probleme legate de dezvoltarea si intarirea economico-sociala a Tinutului Secuiesc.

"Am chemat la Miercurea Ciuc primarii UDMR din judetele Covasna, Harghita, Mures si o parte din Brasov. Pe ordinea de zi vor fi trei puncte majore. Primul se refera la dezideratul autonomiei si la obtinerea acestuia, in viziunea UDMR, de asemenea vom discuta despre strategiile comune referitoare la dezvoltarea economica a celor trei judete. A treia tema va fi colaborarea intre primari, viceprimari, consilieri locali si formele de asociere intre consiliile locale", a declarat Marko Bela.

Pe 30 septembrie, la Targu Mures, va avea loc Congresul Reprezentantilor Unionali al UDMR (CRU), unde udemeristii vor lua "unele masuri organizatorice referitoare la congresul de anul viitor".


(549 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Ioana Danciu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

UDMR ia pulsul primarilor si prefectilor din secuime | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56109309196472 seconds.