Vineri, 08 Septembrie 2006 - 05:48 AM Aleg.RO: CJ Suceava a solicitat de fonduri pentru o variantă ocolitoare a E 576

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News Consiliul Județean Suceava a solicitat Ministerului Transporturilor alocarea sumei de 50 de miliarde de lei vechi pentru amenajarea unei variante ocolitoare a drumului european E 576. Președintele CJ Suceava, Gavril Mîrza, a declarat că drumul european E 576 se află în modernizare și din cauza lucrărilor există pericol de producere a unor accidente, iar singura variantă ocolitoare pentru evitarea traseului aflat acum în lucru este Ostra - Broșteni, prin pasul Puzdra, drum județean care necesită intervenții în cazul creșterii traficului.

„Am solicitat Ministerului Transporturilor să aloce 50 de miliarde de lei pentru amenajarea acestui traseu care să fie o variantă ocolitoare a drumului ce traversează pasul Mestecăniș”, a spus Mîrza.

Președintele CJ a arătat că, așa cum a subliniat și prefectul de Suceava, Orest Onofrei, din cauza lucrărilor la E 576 există pericolul producerii unor accidente în cazul în care se produce îngheț pentru că sunt diferențe de nivel între sensurile de circulație de până la trei metri.


(422 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

CJ Suceava a solicitat de fonduri pentru o variantă ocolitoare a E 576 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.9448530673981 seconds.