Vineri, 25 August 2006 - 06:01 AM Aleg.RO: Primar doljean, in vizorul DNA

Publicat de: Mediafax

curierulnational

Un consilier local doljean al PPCD si liderul unei filiale PSD din Dolj au depus o plangere la DNA impotriva primarului democrat din localitatea Macesu de Sus, Gheorghe Berbece, solicitand procurorilor anticoruptie sa cerceteze modul in care au fost distribuite ajutoarele pentru sinistrati .
"Pentru ca localitatea Macesu de Jos a fost afectata, toate ajutoarele pentru sinistratii de aici au fost duse in comuna invecinata, Macesu de Sus. Exista plangeri si sesizari ale oamenilor care spun ca aceste ajutoare nu au fost date la sinistrati.
De altfel, consilierul nostru din Macesu de Jos, Gheorghe Croitoru, a depus la DNA o plangere impotriva primarului", a declarat presedintele PPCD Dolj, Anton Plesea.
Reprezentantii PPCD Dolj au prezentat, in conferinta de presa, un material video in care sunt relatate mai multe cazuri in care sinistrati din Carna, comuna afectata de revarsarea Dunarii, sustin ca, desi au casele distruse, nu au primit materiale de constructie. "In aceste materiale filmate exista marturii ale sinistratilor privind materialele de constructie care au ajuns in alta parte decat ar fi trebuit. In Dolj, autoritatile au fost depasite de situatie", a mai spus Plesea.


(623 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curierul Național

· Alte știri de la Mediafax


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curierul Național:

Primar doljean, in vizorul DNA | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58636498451233 seconds.