Joi, 24 August 2006 - 06:01 AM Aleg.RO: PD Caraș Severin și-a triplat numărul primarilor și viceprimarilor

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News PD 2Numărul primarilor democrați în Caraș-Severin a crescut de la 18 la 54, iar al viceprimarilor de la 12 la 38, transmite corespondentul AMOS News. În aceeași perioadă, numărul consilierilor județeni PD s-a mărit cu 50 la sută, de la 8 la 12, iar cel al consilierilor locali a depășit 300. Liberalii au doar zece primari, 20 de viceprimari, nouă consilieri județeni și 157 de consilieri locali.

În Caraș-Severin, Partidul Democrat reprezintă principala atracție pentru aleșii locali, de la alegerile locale din 2004, filiala județeană mărindu-și numărul primarilor și viceprimarilor de trei ori. La polul opus se situează Partidul Social Democrat, care a rămas cu mai puțin de un sfert din edilii aleși acum doi ani.

Cel mai păgubit este PSD Caraș-Severin, care din 47 de primari a mai rămas cu 11. Vicepreședintele Ilie Mustăcilă spune că marea majoritate a plecat ca urmare a presiunilor exercitate de PD, prin amenințări conform cărora, dacă nu trec în barca democraților, nu vor mai primi bani.

Partidul Conservator a pierdut și el doi primari, câțiva viceprimari și pe cei doi consilieri județeni, Partidul România Mare, doi viceprimari, șapte consilieri locali și un consilier județean, iar PNȚCD doi primari.


(482 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PD Caraș Severin și-a triplat numărul primarilor și viceprimarilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6463508605957 seconds.