Miercuri, 23 August 2006 - 05:41 AM Aleg.RO: Alesii locali ai PSD, cu 14% mai putini

Publicat de: Ziarul Gandul

Gândul Pesedistii au pierdut 14% din alesii locali, de la sfarsitul lui 2004 si pana astazi, potrivit unei statistici prezentate, ieri, in Biroul Permanent al partidului . Cei mai multi pesedisti au dezertat la PD, fapt care i-a determinat pe liderii social-democrati sa decida trimiterea unei scrisori de protest catre Partidul Popularilor Europeni - formatiune la care vor sa se afilieze democratii lui Emil Boc.

De asemenea, PSD se va plange si tuturor liderilor grupurilor politice din Parlamentul European ca-i sunt racolati oamenii. "Am avut o analiza a pierderilor suferite de PSD si am ajuns la concluzia ca PSD a pierdut 14% din alesii locali. document.write( ' ); Se confirma faptul ca alianta portocalie, in special PNL si PD, si-au insusit toate metehnele politicii romanesti. Vom trimite o scrisoare, in care vom arata felul cum a fost incalcata democratia locala, prin fraudarea alegerilor locale", a spus Mircea Geoana, dupa sedinta.

Conducerea PSD intentioneaza sa-i bage, sambata, in sedinta pe toti liderii organizatiilor locale ale partidului unde s-au inregistrat pierderi ale alesilor locali in proportii mai mari de 50%. In perioada 2000-2004, PSD s-a facut vinovat de racolari masive de alesi locali, in unele judete precum Vrancea si Gorj ajungand sa detina peste 80 la suta din primari si consilieri. Opozitia de atunci - PNL si PD - i-a parat, de asemenea, pe pesedisti la Bruxelles.

Geoana nu raspunde apelurilor lui Voiculescu

Desi PD este inamicul public numarul 1 al pesedistilor, Mircea Geoana nu considera oportun apelul conservatorilor lui Dan Voiculescu privind izolarea Partidului Democrat pe scena politica. La aceasta solicitare, Geoana a raspuns diplomatic ca regimul Basescu si PD sunt si asa autoizolati si a invitat PC sa iasa mai intai de la guvernare. (F.N.)


(446 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Ziarul Gandul


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Alesii locali ai PSD, cu 14% mai putini | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61460185050964 seconds.