Joi, 10 August 2006 - 08:40 AM Aleg.RO: Viceprimarul Sucevei Marian Ionescu a plecat din PSD

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News Fostul primar al municipiului Suceava în perioada 2000-2004, actual viceprimar Marian Ionescu, a demisionat din PSD. Cel puțin asta reiese din declarația privind apartenența politică pe care acesta a depus-o în baza noii legi a aleșilor locali.

Marian Ionescu a confirmat faptul că a demisionat din PSD, precizând că a facut acest lucru din motive personale. „În momentul de fata sunt independent din punct de vedere politic și doar atât”, a spus viceprimarul Sucevei.

Marian Ionescu, care a fost și membru al PD, a candidat de trei ori pentru fotoliul de primar al municipiului Suceava, reușind să câștige alegerile în anul 2000. La momentul respectiv, Ionescu era membru PSD, partid din partea căruia a candidat si la alegerile din anul 2004, pierdute în fata actualului primar al Sucevei, Ion Lungu.

Președintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat că „este opțiunea lui de a pleca. El își gestionează viitorul și viața politică, astfel încât nu am ce să comentez”. Mîrza a declarat ca de la alegerile locale din anul 2004 activitatea lui Marian Ionescu în cadrul PSD era mai puțin vizibilă. „Deși s-a manifestat ca un coleg față de colegii PSD din Consiliul Local, dumnealui nu prea a mai avut activitate în cadrul organizatiei”, a spus liderul pesediștilor suceveni.


(399 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Viceprimarul Sucevei Marian Ionescu a plecat din PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.2652759552002 seconds.