Sâmbătă, 29 Iulie 2006 - 05:36 AM Aleg.RO: Primarii PSD racolați la PNL prin controale intense

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News Liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat vineri că actuala putere duce o politică de racolare a primarilor PSD, iar înainte de a-și depune adeziunea, aceștia sunt „frăgeziți” de controalele instituțiilor statului. Liderul PSD Suceava a spus că primarii PSD sunt ținta unor controale intense după care li se impune trecerea lor în rîndul celor aflați la guvernare. Mîrza a dat ca exemplu trecerea la PNL a primarilor din 4 comune - Ciocanești, Rădășeni, Șaru Dornei și Preutești.

Președintele PSD Suceava a amintit presei și de consilierul județean Mircea Rusu, care a trecut și el zilele trecute în rîndul liberalilor.

"Fac un apel ca instituțiile statului să își facă datoria în mod cinstit. În ultima vreme se fac abuzuri și vom fi nevoiți să ne adresăm forurilor europene", a spus Gavril Mârza.

Liderul organizației județene a PSD crede că va veni vremea cînd și el le va face surprize celor aflați astăzi la guvernare. Mai în glumă, mai în serios, el a spus că va face publice declarațiile unor aleși locali PNL sau PC care au trecut la PSD.


(768 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primarii PSD racolați la PNL prin controale intense | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5576548576355 seconds.