Sâmbătă, 29 Iulie 2006 - 05:35 AM Aleg.RO: Un consilier PSD Suceava a trecut la PNL

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News Numărul consilierilor județeni ai PNL Suceava a crescut cu unu, după ce în partid a intrat administratorul firmei de exploatare a lemnului « Regnafor » Vatra Dornei, Mircea Filaret Rusu, ales pe listele PSD. Președintele Organizației liberale, Ion Lungu, a declarat că asupra lui Mircea Rusu nu s-au exercitat presiuni pentru a se înscrie în PNL și că acesta a venit de bună voie la partid. În urma alegerilor locale din vara lui 2004, PNL Suceava obținuse 10 mandate de consilier județean.

Pe de altă parte, Ion Lungu a spus că în județ sunt și alți aleși locali care vor să-și depună adeziunea la PNL, dar numai dacă vor deveni candidații partidului la viitoarele scrutine electorale. Or, el spune că îi vine greu să accepte asemenea cereri, în principal pentru că ar apărea disensiuni la nivelul organizației liberale.

Potrivit noilor reglementări legale, aleșii locali sînt obligați ca pînă pe 10 august să-și declare apartenența politică. Dacă-și schimbă partidul după acea dată, ei își vor pierde mandatele din administrație.


(802 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Un consilier PSD Suceava a trecut la PNL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1901831626892 seconds.