Marți, 25 Iulie 2006 - 05:45 AM Aleg.RO: Primăria Reșița nu are loc pentru a construi un spital

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News Ministerul Sănătății așteaptă, până la finele acestei săptămâni, mai multe propuneri de locații unde ar putea fi construit noul spital la Reșița, transmite corespondentul Amos News. Municipalitatea reșițeană caută soluții pentru amplasarea noului spital județean. Cel mai probabil, acesta se va ridica în Parcul "Siderurgistul". Primarul Liviu Spătaru a declarat că administrația locală se confruntă cu o lipsă a spațiilor disponibile pentru acest gen de construcții. Edilul-șef a precizat că Parcul "Siderurgistului" ar fi cea mai bună soluție.

"Sper să înțeleagă locatarii din zonă, însă alte terenuri în intravilan nu sunt, iar pe spațiile verzi nu se poate construi, pentru că interzice legea", a afirmat Spătaru.

O altă locație ar fi zona Calea Caransebeșului, însă costurile ar fi mai ridicate. Primarul nu are prea mult timp la dispoziție pentru a găsi soluția ideală pentru că, până pe 27 iulie, trebuie să trimită la Ministerul Sănătății trei posibile locații unde ar putea fi construit noul spital, la care se adaugă toate detaliile tehnice necesare: schițe, planuri și alte documente de acest fel.

La Reșița, de la instalarea actualului Consiliu Local, au fost acordate sute de aprobări pentru construcția de magazine pe spațiile verzi. La această dată, în tot orașul mai există doar două parcuri pentru copii: cel din zona Intim și Siderurgistul. În cazul în care se aprobă amplasamentul din acest parc, la Reșița, va mai rămâne doar un singur parc.


(450 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primăria Reșița nu are loc pentru a construi un spital | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.6954720020294 seconds.